Minu patustamised

Ma võin väita,et üldiselt olen ma LCHF elustiiliga päris hästi toime tulnud.Ette on tulnud ka paar päeva patustamised.Sellepärast mulle jõulud ei meeldigi.Uksest ja aknast tuleb magusat.Esimesel päeval põdesin ma magusa söömist nii palju,et läksin ja jalutasin metsas ligi 5 km.Järgmisel päeval tahtsin minna suustama,sain suusadki jalga,aga kubemesse lõi meeletu valu ning otsustasin oma plaanil raisku minna.Peale selle taipasin,et ma ei mäletagi,kuidas käib üks õige suusatamine.
Põhimõtteliselt ma magusaga patustangi kui ma üldse patustan.Aga pärast on räiged süümekad.LCHF grupis küll lohutati mind selle lausega:

Ära põe ja naudi seda toredat aastalõpu-aega. Pean silmas seda, et kumb sinu arvates su tervist rohkem mõjutab, kas see, mida sa sööd jõuludest aastavahetuseni või see, mida sa sööd aastavahetusest jõuludeni.

Täna ma ampasin ka Pauli kõrvalt natukene kartuliputru ja jogurtit.Tuli korraks selline isu.Ainuke asi,millega ma arvatavasti ei patusta on leib ja sai.Ma armastasin musta leiba,nüüd eriti ei hooli,kuigi vahest tuleb ka neid kiusatusi ette,kuid oled suutnud end vaos hoida.

Hetkel on mu kaal endiselt 96 kilo(arvestades ka seda,et loode võtab kogu aeg natukene juurde).Täpselt sama palju kaalusin ma eelmisel korral,kui ämmaemanda juures käisin.Peaasi,et sada ei tuleks.
Homme üritan end vedada jalgsi alevisse ja tagasi.Tubli 10 km jalutamist.Kättevõtmise asi.Ainult.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga