Herberti uus voodi

Ma ootasin juba ammu,millal see uus voodi kohale jõuabKuna oote tarneaeg oli kuni 42 päeva,siis ma ei uskunud,et see detsembri kuus jõuab..Ma armusin sellesse koheselt.Sest see on valge ja tohutult ilus.Ja SUUR(2meetrit pikk,90cm lai).Reaalselt saaks ta seal kuni pubeka eani magada.Iseasi kas magab.
Ma ei tea,mille järgi on Herbert selle valiku teinud,aga päeval magab ta ideaalselt seal voodis.Ta isegi ei hakka sealt välja ronima-aga õhtu on täielik kaos.
Eile tuli nuttes välja,lõpuks pidin ta magama kussutama.Ehk jäime mõlemad tugitoolis magama.Täna olime natukene targemad-otsustasime voodi teistpidi keerata.Kus see lahtine pool jääks vastuseina.Tuli kohe vahedest välja,sest kuna tegu on väikese inimesega,siis neid mahuks sealt vahest mitu koguni tükki välja.
Otsisin välja voodipehmenduse,mille me Pauli ristiemalt saime.See ka ei pidanud kinni.Viga oli selles,et panime väljastpoolt ning oleksime pidanud pulkade vahelt panema.Ülevalt-alt-ülevalt alt.Lõpuks suutsin ta maha rahustada.Algselt hakkasin teda uuesti magama kiigutama-siis mõtlesin endamisi,et mida kuradit ma teen.Viisin tagasi,panin soolalambi kustu.Natukene röökis.Üritas vahelt välja pugeda,kuid hoidsin seda pehmendust pingult,mis nurjas Pauli voodist põgenemise katse.

Ühest asjast ei saa ma küll aru-et miks ta päeval ideaalselt magama jääb?Päeval oleks just miljon muud asja teha,aga ei.Hakkame õhtul jaurame.
Teate,mis on veel ideaalne?Ta lõunauni.Ta magab 11.30-14ni.Vahel harva ärkab kell üks päeval üles,aga üldiselt magab ta kindla kellaajani.Ja kui ta tahakski kauem magada,äratan ta üles.Punkt kell kaks on üleval.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga