Kuidas mul läheb?

Kuniks kohupiim nõrgub, mõtlesin, et leiaks veidi aega ka blogimiseks.

 

Kips pole veel tulnud. Kuigi eeldatav tarneaeg oli juba 21.06, ehk siis seni elame me veel kaoses ja seisame ehitusega paigal. Pöidlad pihku,et kips tuleks lähipäevil ära. Laste isa tegi raamistiku lõpuni.

 

 

Saame varsti tantsimises pausi teha. See hooaeg on kuidagi pikaks veninud, nüüd viimased pingutused ja saamegi mõne nädala vabaks, et vastu minna juba uutele väljakutsetele.

Sellel aastal osalesime Irene Jumpingu koosseisus( vähendatud koosseisus) laada köieveos. Oleks ma teadnud, et see nii hull on, oleks ma ilmselt end rohkem ette valmistanud. Rohkem vaimselt, sest sellel hetkel ei jõua sa midagi mõelda.

  1. 0

 

Kuid tunne oli tõesti mega.

Ehk siis päevad on olnud täis põnevaid hetki ja on olnud ka kohtumiste ilusate inimestega, keda näeb heal juhul korra aastas 🤍

 

 

Võib-olla te hetkel ei saanudki teada, kuidas mul läheb aga kindlasti saite aru sellest, et aina kiiremaks see eluke läheb!

Eile ja täna olen ma olnud eriline laiskvorst.  Teinud küll seda ja toda kuid maganud olen ka kõvasti😃

Järgmises postituses räägin, kuidas Betty sai pärjad pähe…

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga