Kooli jõululoosipakid!

Lugedes mu eelmist postitust võis jääda veidi vale mulje, sest mulle meeldivad tegelikult jõulud ja see imeline talv, lihtsalt jõuludemõte on kuidagi kaduma läinud. Vähemalt minu jaoks..Asi puudutab jõulukinke ja nende ostmisesse. Ma mäletan ise lapsena, et need loosipakkide aeg oli kõikse põnevam aeg.

Meil see aasta avanes esimest korda võimalus, teha koolis jõululoosipakke. Mitte muidugi meil, vaid poistel. Kuna esimesel ja teisel klassil on sama klassijuhataja ning neil on ka koos mõned tunnid- siis otsustatigi teha loos 2 klassi vahel. Sisimas olin ma väga põnevil, sest eelmisel aastal pidi ka olema, ent tänu koroonale, olid koolid sel hetkel distantsõppel ning need kõik sellised toredad asjad jäeti ära, mis vähegi lastele meeldida võisid. Aga samas, saatis kool korda midagi väga imelist- nad valmistasid ette liikuva jõulumaa bussi, koos jõulumehe koos oma taustajõududega. See oli rohkem kui äge, sest buss liikus külast külla, iga koolilapse ukse taha💙 VOT see oli midagi imelist.

Tulles tagasi nüüd loosipakkide juurde, siis isiklikult mulle meeldib väikesi üllatusi või jätta kirjake millegi ilusaga, kasvõi niisama sõpradele. Tuletamaks neile meelde, et nad on mulle olulised või sis lihtsalt helistades. Kuigi kooli loosipakid ei puuduta üldse mind, siis täna poes olles, olin justkui väike laps. Loosipaki piirmäär oli 8 eurot. Kui nüüd hakata mõtlema, mida selle eest üldse saab, siis võin õelda, et päris mitu asja. Kuna üks oli tüdrukule ja teine poisile, siis tüdruku oma panin ma juba kokku. Poistega on minu meelest natukene raskem. Kuna mulle üldse ei meeldi kinkida midagi, mille otstarbest pole mul õrna aimugi. Ma ei taha, et need kingid oleksid ühe päeva kingid! Ma tahan, et need valmistasid natukene rohkem rõõmu. Kõige tähtsam- ma tahan, et need kestaks!

Poes käisingi ringi mõeldes, et mida ma sooviks lapsevanemana näha oma laste jõululoosi pakkides. Kuna ma pidin tüdruku peale mõtlema, siis kõige õigem oligi meisterdamise asjad. Tegelikult ma tean ka seda, et isegi väike šokolaad teeb ühe väikese inimhinge rõõmsaks.

Lapsevanemad- kuidas te loosipakkidega hakkama saate? On selle nö \” sisu\” kerge osta?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga