No, nii lummatud đŸ–€

Minusugune vĂ”hik, kes pole eales tundnud muret juuste heaolu pĂ€rast, tahaksin nĂŒĂŒd oma sĂ”nu sĂŒĂŒa, sest need juuksed on nii kuradima pehmed ja siledad.

TĂ€na oli meil saunapĂ€ev ja juba lĂ”unal pakkisin asjad kokku ja panin pesukorvi ka HOIA homespa tooted, et ma jumala eest neid Ă€ra ei unustaks. Minul juhtub seda tihti, sest ma tavaliselt ei mĂ”tle, et oleks viimane aeg hakata enda juukseid poputama vĂ”i iseennast. Pole eriline kreemitaja, salvitaja ning ĂŒleĂŒldse pole ma eriline meigipooldaja.

Enne kasutamist lugesin kĂ”ik korralikult lĂ€bi ja hakkasin seerumit sĂ”rmekestega sisse hÔÔruma. Ma olin nii lahke ja jagasin seda ka Herta Hermiinega, sest ta nagunii tahab teha kĂ”ike, mida ma teen. Sama lugu oli ka kehakoorijatega. Ma kĂŒll ei tea, kas neid vĂ”is ka lastele anda aga kuna see on nii looduslik kui olla saab, siis ma eriti enam edasi ei mĂ”elnudki, lasin aga kĂ€tel kĂ€ia.

Ma nĂŒĂŒd tĂ€pselt ei tea, mis toodetest mu juustega imesid tegi aga mulle isiklikult tundus, et see palsam. Juba juukseid loputades, sain ma aru, et mu juuksed on palju pehmemad ja hulga mĂ”nusamad vĂ”i oli see kĂ”ikide toodete koostööd. Egas ma eriline kammija ka pole 🙈

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. NÔutavad vÀljad on tÀhistatud *-ga