Kas rasv juba põleb?

Tegelikult veel ei põle, egas ma kaalunud ka pole. Ma tean, et oleksin pidanud kaaluma aga kuna mul pole kodus sellist asja, siis noh, ei saa ju kaaluda.

Ma ise tunnen, et võrreldes eelmiste kordades, olen rohkem end kättevõtnud. Eelmistel kordadel oli suureks probleemiks hommikusöögiga, mul kippus see vahele jääma. Nüüd istungi kodus hommikuti kohvitassiga laua taga ja ajan endale 2 ja veerand kohukest sisse. Nagu naksti. Sunnin end istuma ja sööma. Täiesti midagi uut minu jaoks. Sest tavaliselt tegin seda jooksvalt ja siis kui meelde tuleb. Alati ei tule.🙈

Üks päev kodus olles, tekkis mul selline nõme kiusatus ja käisin külmkapi vahet, kas võtta see üks viinamari või mitte. Õnneks, jäin endale kindlaks.

Lõunasöögi üritan veel paremini korda saada, sest vahel kahtlen kalorites.

Õhtuse söömine on mul juba käpas. Olen jõudnud eel viimastel minutitel süüa ära oma ettenähtud kogused.

Vahepaladeks on mul kohvi koore ja suhkruga!

Peale kuut õhtul on null söömist. On läbinud lihtsamini kui ootasin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga