Ma saan varsti uued prillid!

Juba viimased mitu aastat olen ma mõelnud, et ma peaksin minema uuesti kontrolli ,et teada saada, kas mu nägemine on sama terav!

Täpselt nii terav kui saab olla -0,25 ja -0,50 silmadega. Ma tõsimeeli kartsin, et mu nägemine on hullemaks läinud. Pidev silmade kissitamine ja kaugele mitte nägemine, pani mind vaikselt juba muretsema.

Kõndisin üleeile Pro Optikast mööda, kuid ma ei tea, mis mul hakkas, läksin tagasi ja panin endale aja. Ma olin seda ammu ammu edasi lükanud. See ajapanemine ei ole teab mis raske ülesanne..kuidagi oli ikka nii, et lükkasin aina edasi.

Kabinetis õnneks selgus, et mu silmade olukord pole hullemaks läinud. Aga see hägune nägemine, kuidas inimesed sellega elada suudavad, kes ilma prillideta essugi ei näe?

Seekord valisin ma ekstra autojuhtidele(kes hämaras sõidavad) mõeldud klaasid, mida nad peavad välismaalt tellima ja kui hästi läheb, saan novembri keskel uued prillid kätte. Leidsin ka ühe video https://www.zeiss.com/vision-care/us/for-eye-care-professionals/eyeglass-lens-products/eyeglass-lenses/drivesafe-by-zeiss.html

Leidsin ka ühe video sellest. Ma loodan, et need on head ja hinna ning kvaliteedi suhe on neil paigas. Prilliraamid valisin ma seekord ümarad- hoopis midagi muud kui mu eelmised prillid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga