kui kuumus kõrvetab ajusi

Kõige esimesena tahaksin ma õelda, et ma olen haigeks jäämas. Ma usun ja muidugi ka eeldan, et see pole koroona, sest isegi olles koroona läbipõdenud, ei olnud mul selliseid sümptomeid. Kurk on valus ja köhin. Arvatavasti on selles süüdi auto konditsioneer. Nüüd sõidan ma küll aknad lahti aga sellega kaasneb üks suur müra ning autosõidud on aina ebameeldivamad. Peale selle, ma ei kuule enda mõtteidki, rääkimata laulude kaasa ümisemisest.

Täna võtsin Tartusse kaasa meie esiklapse, sest teda polnud kuskile jätta. Viisin teised apsed esimest korda Obinitsa lasteaia valverühma, sest meie oma oli kinni. Ma ei tahaks küll üldse vinguda, sest ma tean, et paljudes kohtades pole sedagi varianti ning siis ma mõtlen, et kuidas on see võimalik? kuidas lapsevanemad saavad töötada? Ma mäletan, ühel aastal oli sama probleem ja siis toodi välja kaks lasteaeda, kaks valverühma aga point oli selles, et need mõlemad asusidpea 35 kilomeetri kaugusel. Seega, kui sa töötada kodukoha lähedal ning sul on vaja viia lapsi lasteaeda, siis sa pidi sõitma maha pea 70 kilomeetrit. Koroonaajast ei hakka ma rääkima. Aga see on reaalne probleem. Siinkohal ei tea, kuidas linnades lood on? Ja täiesti pekkis on see, kui ei kattu töö-ega lasteaia kellaajad. Minu meelest on see selline logistika väljakutse lastevanematele

Kuna täna oligi mul selline olukord, et kell kaheksa pidin olema lasteaia juures ja tavalisel koolitusepäeval, oleksin pidanud kell 9 juba seal olema. Eile helistasin ja vabandasin, et minu logistika ei suuda seda olukorda lahendada ning suutsin välja kaubelda poole tunnise ajavahemiku.

Herberti usaldasin oma vanade tuttavate juurde, kellel nüüd ka endil väike laps. Tänan teid veelkord, aitäh!

Liikudes täna Tartu linnas ja vahel ka ilma wazeta( sest ta jooksis mul kokku) , võin õelda, et jäin jällegi ellu. Paremakäe ristmikud ei tundu enam nii hullundena või mul lihtsalt täna veidi joppas.

Täpselt nädala pärast on mul sünnipäev ja täpselt nädala pörast on mul ka kaitsmine.

\"\"

Ma ei tahaks küll üldse vinguda aga see leitsak jooksutab juba inimeste ajusi kokku. Täna koju judes, võtsin ma koheselt jäätise ja mahla ning hakkasin kokteile valmistama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga