Eestlane on saunarahvas või siiski mitte?

 

Paljud on küsinud, et miks nii vaikne? Kus on kõik postitused? Ausalt, meil siin maal, ei ole nii palju põnevust või tavaliselt linnarahval. Meie, need maakad, elame ikkagi oma igapäeva elu. Kes käib tööl, kes mitte, kes on lastega kodune kes üritab laste kõrvalt veel täiskohaga tööl käia. Ning meie maakatel pole väga palju vaba aega. Sest kui linnarahvas jõuab koju, saavad nad ülidselt puhata võ teevad süüa, meil käivad asjad veidi teistmoodi. Näieks, ma olen väga halb lille ja peenarade kastmises- kõik surevad. Aga ma teen seda igal aastal jälle, ikka üritan. Tegelikult tahtsin ma õelda, et meil siin maainimestel, on ka õues väga palju tegemist- kes rohib, kes niidab, kes ehitab. kes toidab loomi. Kõikidel on omad tegevused.

Sellel eelneval jutul poludki väga pointi, ma lihtsalt tahtsin vabandada, et ma pole blogisse väga jõudnud.

Tahtsin rääkida saunast ja saunas käimisest. Kuna me käime igal nädalal saunas, siis viimasel ajal on mulle see just raskusi valmistanud. Ma arvan, et süüdi on see kuumus, meeletu kuumus, mis siin eestimaal valitseb. Ma pigem oleksin kuskil külemas kohas. Sest kui ma varem nautisin sauna ja viskasin leili, siis isegi juba sauna uksest sisse minnes, hakkab mul paha. Täpselt nii paha hakkas mul siis kui ma rase olin..

Tegeikult on asi praegu hullem.

Minu saunas käimised ongi nüüd sellised, et ma ootan eesruumi ja kui natukene jahedamaks läheb, pesen end kähku ära ja see tähendab et kähku kähku! Ma ausalt ei tea, mis minuga juhtunud on aga sauna peale mõeldes tulevad mul külmavärinad peale.

\"\"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga