Mine perse.Omniva!

Ma pole ammu olnud nii vihane.Eile oli reaalselt kolmas päev,mil ma telefoni otsas elasin.Küll olin ootejärjekorras,küll vajutasin tärni,et ehk helistavad mulle tagasi.Vastuseid ei saanud.Ega ma jonni ka ei jätnud.Telefon oli tunde mul kõrva ääres.Päeval sain umbes sellise vastuse,et homme peaks arvatavasti jõudma.Läksin mina e-teeninudsse,isegi saadetist enam ei leitud.Helistasin uuesti ja seda korduvalt.Selles mõttes,tahaks ikka teada kus kohas viibib mu suur pakk.Lõpuks sain uuesti kulleriteenuse numbri,kus soovitati helistada mul uuesti klienditeenindusse.Keeldusin,sest klienditeenidnusest suunati korduvalt kulleriteenuse numbrile.Ütleme,et sel hetkel olin ma juba väga närvis.Ainult üks jooksutamine käib.Õhtul helistasin uuesti kulleri osakonda,kus üks naine nõustus mind ära kuulama ja otsis mu saadetist.Pärast oli näha e-teeninduseski seda pakikest,kuid täna hommikul oli jälle see pakk kadunud.
Südamest loodan,et see suur pakk jõuab täna kohale.Muidu olen valmsi ise tallinnasse minema.Isegi mu ema pakk,mille pani ta eile lõunal nö postkontorisse,et kuller saaks selle mulle ära tuua,isegi see oli juba tallinnasse jõudnud.MInu esimesest kulleriteenuse tellimusest on juba kuus päeva möödas!
Järgmine kord kui vaja saata midagi kulleriga.tellin ma DPD kulleriteenuse.Mis on küll natukene kallim,aga vähemalt poleks mingit segadust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga