Tere taas,mu armas blogspot!

Appi,ma olen kaks päeva jamanud wordpressist blogspoti ümberkolimisega,ning hetkel tundub see täiesti võimatu.Algselt jamasin ma domeeniga,sellega hakkama ei saanud(jah,mul on aastaks domeen tellitud),siis mõtlesin blogspoti peale-tegelikult tundus see päris lihtne.
Hakkasin siis eile õhtul wordpressist importima.Importisin tunde,alles siis hakkasime mõtlema,et see on veidi imelik,et nii kaua impordib.Mäletan,et kunagi käis see üks kaks kolm ja asi valmis.Aga nüüd on koos minuga jamanud kokku juba kolm inimest,ning me pole ikka veel hakkama saanud.
Mul oleks nii nii kahju,kui ei saaks oma vanu postitusi siia üle kanda.Wordpressisoli kirjas terve mu elu.

Hetkel olen sunnitud selle teema jätma.
Räägin teile hoopis fotodest.Ma olen ilmutamisest nii vaimustuses,et mul on lausa kahju,et ma varem selle peale ei mõelnud.Tegelikult mõtlesin,aga kunagi ei jõudnud mõtlemisest kaugemale.
Täna sain kätte ka teise satsi pilte.Otsustasin täna juba mõned pildid ära raamida ja seinale riputada.Tulemus on igati armas.Ideaalis tahaksin ma kunagi tervet seina piltidega katta.
Õhtul kookisingi välja oma vanad kontod,kust igasuguseid pilte allalaadida.Ehk siis kavatsen hakata pilte ilmutama.

Kui ma kunagi nii palju aega leian,täidan ära ka pulmadeks kingitud fotoalbumi,millest saabki meie pulmapiltide fotoalbum.

Ma olen nii nii rõõmus.

4 thoughts on “Tere taas,mu armas blogspot!”

  1. Hahaha, nõrk! Ma ütlesin ammu, et blogger palju parem kui WordPress 😛 ma võin nüüd oma WordPressi kasutaja ära kustutada hahhaha

  2. hahaha.no parem on tõesti,aga kurat,ta ei lase mul wordpressi postitusi üle kanda:(. Johanna ja Nöpsu-ma vajan teist ka ilusaid pilte,mida saan hiljem seinale potsatada.ehk siis peate kuidagi külla tulema:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga