Vastus küsimusele,miks ma nussin oma blogiga.

Olin sunnitud paariks päevaks oma blogi taas avama,kuniks ma selle domeeni asja selgeks saan,ning suudan sealses keskonnas orienteeruda.Kuigi tulevane blogi jääb siiski privaatseks(ootan endiselt teie e-maili aadresse,kuhu saan tulevikus kutsed saata)

WordPressiga oli kahjuks see jama,et tava lugejad ei olekski saanud mu blogi lugeda,ainult wordpressi kasutajad.Millest mul on kohutavalt kahju.

Aga vastus ka sellele,et miks ma selle blogiga nussin?Sest minuga nussitakse.Ja mul on sellest nii kuradima villand.Kui inimesed topivad oma nina sinna,kuhu neiil üldse asja ei tohiks olla.Jumala eest,laske inimestel oma elu elada.Minu meelest pole seda palju palutud.

aga nüüd natukene ka ilmaelust.

Täna saabus esimene sats pilte.Võtsin end kokku ja hakkasin tasapisi pilte ilmutama.Täna raamisin juba paar perepilti ära,homme üritan neist pilte teha.Ise olen väga väga väga rahul.

Paul Herbertiga on asjad niimoodu,et pean kõigega otsast pihta alustama.Ehk siis kogu mu töö ja vaev läks selle reisiga tuksi.Ma ootan aega,kui ta jääks uuesti ISE magama,mitte et ma peaks teda pool või tund teda kiigutama.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga