plussid ja miinused

Ma julgen arvata,et esimese rasedusega polnud ma nii emotsionaalne ning mu tujud ei kõikunud äärmusest äärmusesse.Mul on kahju kõikidest,kes minuga on sunnitud kokku puutuma.Teadke,need on hormoonid!Ei midagi isiklikku.Võib-olla.

Omamoodi muutus on ka rindade suurenemine.Ma ei hakka teile rääkima sellest,kuidas mu rinnad aegajalt tilguvad,aga need on juba praegu kordades suuremad kui mul tavaliselt olnud

Seksiisud on äärmiselt kõikuvad.Kord olen nõus päev läbi voodis rahmima(seda piltlikult õeldes),aga teine kord ma ei taha seksist isegi mitte kuulda.Nädalaid.

Ja mis puutub norskamisse-siis olen jälle jõudnud sinna staadiumisse,kus Hendrik ei kannata mu norksamist välja.Aegajalt saan öösel paar kurjemat sõna,halvemal juhul satub teba küünarnukk mulle ribidesse.Vahet ei ole,palju ma tema vabandust palunud olen,miski ei lohuta teda.Üks kord mainisin talle nii muuseas,et \”Muide,see on ju algus.Mäletad küll,kui kõvasti ma Pauli oodates norskasin\”?

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga