logistika logistika logistika

Teate,kui raske on paika panna mingisugust logistikat,kuidas pealinna sõita.Iseenesest oleks tahtnud minna juba homme õhtul,kas Tartusse või Pealinna.Aga kõik variandid kukkusid ära,sest inimestel on ilmselgelt ka teised plaanid ning koos lapsega sisse sadada oleks natukene ebaõiglane.Üksinda oleks lihtne,oleks,teeks ja mõllaks.Aga lapsega pole nii lihtne sugugi-Ma ei saa näiteks lapsega terve päev niisama õues tsillida.Mul oleks vaja ka mõnda sooja koht,ehk sõpradele või sõbrannadele külla.Aga kurat,kõik on kusagil ära.

Hetkel ma olengi täitsa kahe vahel,kuidas pealinna jõuda.Rongiga oleks kõige ideaalsem,sest bussid on kitsad ning ma üldse ei kujuta ette,kuidas näeb välja lapsega sõitmine.

ja kui peaks olema vajadus mähet vahetada(mida kindlasti juhtub) siis kuhu ma lapsega jooksen.Ma reaalselt peaksin tegema seda oma istekoha juures,kus pole üldse ruumi,eriti minusugusele rasedale naisele.

Ah,ma ei tea, kõik variandid on nii kahe otsaga,kõik on kuidagi ebamugav,eriti need ümber- istumised.Noh,kui mul Tartusse ei ole kellegi juurde minna,siis ma reaalselt peaksin startima kolmapäeva hommikul 5.45 bussiga,mis sõidab pealinna poole.Tartus läheksin maha ning mul on uumbes kolmveerand tundi aega,et jõuda rongijaama.Ja siis sealt otse rongiga Tallinnasse.

Ma tõesti ei kujuta ette,kuidas ma tulen bussipealt maha,ühe lapse ja kahe suure kotiga(ahjaa,suure koti pean ma kõigepealt leidma) ja siis võtma alt vankri,selle lahti tegema ja lapse sinna sisse panema.Ausalt ka,sõbrad,ma ei ütleks abikätest ära.Ehk leidub keegi,kes tahaks minuga pool kaheksa jalutada!(palunpalunpalun)

Ausalt ka, ma isegi ei taha mitte mõelda selle peale.See kõik on kuidagi nii hirmutav.

Homme peaksin veel toidukraami ette ostma,mis ma talle rongis süüa annan.Ideaalis oleks võimalik vist isegi pudelisoojendaja kaasa vedada,rongis saaks vett võtta,siis oleks võimalik talle reaalselt sooja toitu isegi pakkuda.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga