Roosi Mari verses August Villem. Lugu sellest,kuidas mulle kinnitati,et saan omale teise poja

Nagu te kõik teate, ootasin ma pikksilmi tüdrukut.Olin jõudnud soetada ka erinevaid roosasi riideid,jõudsin mõelda juba igasugustele sitsidele ja satsidele,sest tunnistame fakti,et tüdrukuteriided on maailma nunnumad. Ma olin selles surm kindel,sest kogu see praegune rasedus on olnud eelmisest nii erinev. Aga see selleks, eks ma võingi jäädagi Roosi Marist unistama.

Täna oli siis see kauaoodatud arstile minek. Juba hommikul ärgates olin õhinal ning kuidagi ei suutnud oodata,millal saab kell piisavalt palju,et saaks kodunt juba liikuma hakata.

Arst oli täpselt sama sümpaatne ja tore nagu endale olin teda ettekujutanud.Esmamulje oli lausa võrratu.Sain kõikidele oma küsimustele ka vastused-mis on eriti oluline.

Kui hakkas ultraheli tegema,tedasin ma kohe,et tegemist on poisiga. Ja ta kinnitas seda.Sest noku oli hästi näha. Looteanatoomina aeg pandi 28ndaks oktoobriks.Ma olen 100%kindel,et tulemus jääb samaks.

Olen küll natukene pettunud, aga ilmselt jätan ma siiski roosad asjad alles,lootuses,et kunagi saame ka tütre.Seda umbes viie aasta pärast.Võib-olla.

Rasedusnädalaid on mul 15+2 ja tähtajaks ennustati 15 märts.Kaks päeva pärast Hendriku sünnipäeva.Eks siis näis,mil see pisikene tulla tahab!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga