ja õnn naeratas ka mulle aka hakkan tooteid testima

Eile sain oma rõõmuks kirja BIO2YOUlt.Noh,ütleme,et ma olin täitsa unustanud selle,et ma soovi avaldasin. Ega ma suurt ei lootnudki.Sest blogijaid oleks olnud mitmeid,kes oleks soovinud neid tooteid testida.Seega,tegemist on minu esimese reklraamiga!Jah, ma ei valeta,kui ütlen,et olen sellest tulevasest pakikesest lausa põnevil,ning ei jõua seda ära oodata.Proovida saan nii huuleläikeid ja kehakoorijaid ja seda täiesti TASUTA

Kuna tegemist on looduslikke toodetega,muudab see mu meele veel rõõmsamaks. Sest igasugust keemiat ma päris endale peale ei tahaks panna.

Juba praegu sooviksin ma proovida astelpajuseepi kitsepiima ja merevaiguga. Astelpaju kuulub hetkel mu lemmikute hulka.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga