Kui udara kreemitamine põhjustas kukkumise.

Ma ise juba pool naljana kutsun Bettykest juba  staarlehmaks, sest ta ikka meelitab rahvast meie juurde. Ja see pole esimene kord🙊

Kui Kerli Dello kirjutas mulle isiklikult instagrammi : Meil  on sel hooajal noored sellid saates, kes käivad talutöödel abiks. Nüüd tahaks nad lehma lüpsta ja üleüldse võiks sinusuguseid inimesi Maahommikus rohkem olla.

Siis andsin ma koheselt pikemalt mõtlemata oma jah sõna ära. Suht kiiresti saabus mulle teine kiri ja siis tegi instagramm meiega nalja ning kolisime kiiresti ära facebooki, et mõelda välja plaan, millal oleks sobilik tulla.

Tegelikult tahtsid nad Kermoga tulla eelmisel nädalavahetusel aga kellelgil oli vaja ära teha oma sõpradega üks joomareis.

Nädala sees läks mul juba hetkeks meelest ära, et laupäeval elame korraks natukene staarielu.

Poisid alustasid varakult sõitu. Ma hetkeks ise põdesin, et äkki on see päev, mil talurahvas sisse magab😂

Etteruttavalt ütlen ma ära, et Maahommik on teinud jälle õige valiku, sest nende poistega sai nalja rohkem kui rubla eest.

Peaosalisel oli raskusi nisade katsumisega. Ja oi seda ja oi neid emotsioone. Mingil hetkel oli mul reaalselt tunne, et Hendrik hakkab oksele. Talle oli see kõik kuidagi nii nii nii võõras. Lõpuks võttis linnavurle end kokku ja sooritas oma eksami väga hästi.

Nisade kreemitamine võttis vist Hendrikul jalad nii nõrgaks, et kukkus potsi lauda põrandale maha.

Mingil hetkel küsisin juba, et kas mul on üldse sobilik nii palju naerda 😃😃😃

Sita loopimisega sai ka kenasti hakkama.

Novemberi keskel on saadet oodata kui mitte varem. Ega kaks ilma kolmandata ei jää ja küll tuleb uuesti külla Maahommiku meeskond või mingi muu meeskond😂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga