Unista suurelt!

Ma tavaliselt ei süvene sellesse, et mis särkide peal kirjas aga täna jäin vaatama ning see andis mulle vist mingi reaalsuse laksu.

Ma olen olnud viimasel ajal keegi teine ja mõnigi lähedane on seda tähendanud, sest tavaliselt ma ei murdu või ei nuta või ei tee üldse sellist tsirkust. Ma pean veel suutma õppima emotsioone kontrollima.

Miski lõi selle tunnete tundmisega midagi paigast ära ja kuna see oligi minu jaoks nii võõras teema, siis ma ei osanud kuidagi reageerida.

Vot minuga on sellised lood, kuid tõesti, ärge muretsege, minuga saab kõik korda!

Kui ma lapsed täna nö katsetele viisin, mida reaalselt polnudki ja kui ma kuulsin, et ka täiskasvanud saavad õppima tulla, siis olin ma müüdud. Ma olen suht noorena unistanud basskitarri mängimisest aga alguses alustame kõige algusest, ehk siis hakkan koos Paul Herbertiga kitarri õppima.

Herta Hermiine hakkab sügisest viiulit õppima.

Kae õudu.

Ja täna sain teada rahvatantsu trenni muudatusest. Ma korraks olin ikka kurb, sest nagu ma storytasin, me kõik hingasime rahvatantsu rütmis ja oli okei näha sama juhendajat 4 korda nädala jooksul. Kuid see laagriteema tundub ikka eriti äge, sest nad saavad ööbida koolimajas ja nad reaalselt õpivad tantse ka. Rühm ära ei kao, lihtsalt väikese muudatusega.

Logistiliselt on meil kõikidel nii lihtsam jah!

Kool hakkab ja meie armas Herta Hermiine läheb esimesse klassi. Muidugi kõige toredam on see, et minu kullakallis emme tuleb meile selleks puhuks külla😍

Jalutamas käin ka, vahel täitsa sunnin end. Kilod lähevad, enesetunne on parem ja ka mõtted on väheke selgemad.

Ehk siis püüan rohkem keskenduda kodule ja lastele, sest pool kuud on mul nagu puhkus. 16 päeva jooksul mul 3 valvet. Kuu lõpp läheb küll veidi tihedamaks. Oma tantsutrennidega on ka selline tsirkus, sest kuu lõpus ei mängi mul vähemalt 2 trenni välja.

Ja võib-olla jõuan ka nädala sees metsa, sest mul on tõesti kahju, et olen seda see aasta nii vähe teinud 🙁

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga