Kuidas ma kohtusin Taavi Libega?!

Ma räägin, kõik tuli kuidagi valel ajal ja ma polnud üldse valmis selleks kõigeks. Ma olin just tööl kui mu telefon helises. Tavaliselt ma võõraid numbreid vastu ei võta-nii oli ka seekord. Kui olin ära guugeldanud, siis otsustasingi tagasi helistada, sest mitte iga päev Taavi Libe mulle ei helista.

Alustas siis kõnet sellega, et keegi minu sõber oli talle kirjutanud ja minust talle rääkinud. Ma tean, et ma elan sellist teistmoodi elu, kodus on selline segasumnasuvila ja muidugi see lehma pidamine on ikka tõmbenumber. Betty on minust ikka kümme korda kuulsam.

Aga tol hommikul olin ma juba suhteliselt närvihaige, sest nii palju oli teha ja mul jooksis kõik jube kokku ja mõtlesingi, et fuck it, mul pole selleks aega. Lõpuks tuli närv juba sisse.. Ja sealt ta tuligi.

Mõtled küll, et peas on kõik selge ja oskad kenasti lauseid moodustada aga kui kaamera ikka nina alla pannakse, siis noh võtab ikka sõnatuks küll ja nagu ei oskagi. Eks ma ikka kokutasin küll, aga mis seal ikka😄

Olen paljudelt kuulnud, et see \”Märgatud Eestis\” on selline margi täis tegemise saade. Ausalt, ma olen seda vist mõned korrad näinud ja vilksamisi, sest Eesti saated pole väga minu tass teed🙊

Kuid mulle tundub, et mul väga marki ei õnnestunud teha, sest selline ma olengi ja sellist elu ma elangi. Mul sellessuhtes jumala pohlad, sest ma kommentaare ei loe ja hinge ei võta. Selliseid asju mitte.

Kui kõikidele tundub, et Taavi on jutukas, siis ma ütlen, et olen kordades jutukam või oli ta sellest elust lihtsalt nii shokeeritud😄

Mulle sellised vaikused väga ei istu, sest ma hakkasin juba end kordama ning lõpuks ma ei jõudnud ära oodata kui see läbi saab, sest siis küll tundus, et nüüd on küll varsti mark😉

Üldmulje oli ikkagi tore.

See sõber, kes talle oli kirjutanud, otsustas lõpuks välja tulla ja üles tunnistada. Ma polnud isegi mitte pahane mitte. Sest mulle tundub, et ta on mu fänn number 1.

Ja veelkord, palun vabandust, et Sind üles andsin 🙂 Aga mõtlesin, et Sina ja Sinu tegemised on nii erilised, et vajavad suuremat tähelepanu 🙂

Või siis see

Sest Sina just oledki ju täpselt Sina ise ning sellepärast Sa meile kõigile just sellisena meeldid.

Ja siis ma hakkasingi mõtlema, et appi, mul on ikka nii erilised sõbrad. Kes on olnud alati olemas, alati valmis appi tulema ja ühtlasi, kes ütlevad mulle ka päriselt, mida nad mõtlevad🤍

Etv + helistamine oli veel rohkem lampi. Ja ma ei saanud sellest kõnest essugi aru. Nad lubasid tulla kell 11 hommikul aga jõudsid pool 5 õhtul.

Tundsin end justkui telestaarina🙊

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga