Kui ühel hetkel ei saa aru, kas on unes või ilmsi

Eile öösel oli üks seni hullemaid öid, sest sellist ööd pole mul varem kindlasti olnud.Veebruari alguses saab täpselt aasta täis. Hämmastav!

Seoses sellega, olin ma lõpuks nii uimane, sest ma ei saanud essugi aru. Kui ma korraks sain silmad kinni pandud, nägin ma elutruud und ja ma kohe võpatasin üles ja läksin õe käest küsima, et kas laps tuleb meile osakonda. Sest vahetult enne seda nägin unes, et üks noor arst tuli nurga tagant ja ütles, et lähme lapsele järgi. Ma ei taha mõeldagi, mida õde sel hetkel mõtles minust🤪

Lõpuks ei saanudki enam aru, mis on ilmsi ja mis mitte😂

Ja mulle kirjutas ka mulle kunagine klassivend. Alguses lugesin kirja ja ei saanud mitte tuhkagi aru. Järgmisel korral hakkasin ma juba midagi taipama. Seoses mu eelmise postituse lõpuga- meil on aastaid ühe läpaka ekraan katki ja ta pakkus, et ta võiks sellega tegeleda.

Ja siis hõikas ka välja ühe mõtte, mis on vägagi keskkonnasõbralik ja jätkusuutlik.

Liitu GreenDice’i kogukonnaga

Mine tšekka. Ma polnud sellest kuulnudki ja kui ma oleks pidev arvutikasutaja, siis ma kasutaksin kindlasti seda teenust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga