Nagu iga teine tavaline pĂ€ev.. Tegelikult mitte😂

LÔpuks ometi sai mul ametlikult puhkus lÀbi. Ausalt, ma ei jÔudnud seda aega Àra oodata.

Ma natukene pĂ”desin seda rutiini sisse minemist, sest ma olin ka pĂ€ris mitu vahetust teinud hooldekodus ja oma osakonna viimane valvepĂ€ev oli 13 juuli. Tundub nagu terve igavik. Kuid lĂ€ks hĂ€sti, ma enda meelest olen hea kohaneja ja tunnen end justkui kala vees. Ainukene hĂ€iriv asi on ikka see, et mu tagumik pole leidnud teisel pool seda oma \”tooli\”. Ma ei oska seal kuidagi istuda ja astuda, mitte kuidagi pole mugav. Niiviisi ma kĂ€in ja otsin seda oma tooli😂

Eile juhtus ĂŒldse nii palju asju esimest korda.

* ĂŒks patsient viskas mĂ€hkme vetsupotti, niiet terve palat ujus. Siiamaani mĂ”tlen ma selle peale, et mida ta sel hetkel mĂ”tlen. Me siis seal neljakĂ€pulgil kuivatasime

* mul valgus söök pĂ”randale, niiet mul oli tĂŒkk aega sellega tegemist, et see maast kĂ€tte saada. Ma ei taha seda mannasuppi tĂŒkk aega nĂ€ha.

* patsient suri keeramise ajal Ă€ra. Õnneks jĂ”udsime me puhta mĂ€hkme panna. NĂŒĂ€d on mul selline teine imelik juhtum, sest ĂŒks lahkus minul söötmisekĂ€igus siit ilmast.

Seoses selle vetsu ummistusega, tuleb mul meelde, et ka minagi oleksin palati vetsupoti Ă€ra ummistanud. Patsient kĂ€is potitooli peal ja hakkasin oma hommikuse ringkĂ€iguga lĂ”puni jĂ”udma. Enne seda lĂ€ksin veel ĂŒhte palatisse, kuna ta oli sinna ka paberit visanud, lootsin sisimas, et see lĂ€heb ikkagi alla. Kuid ei lĂ€inud. LĂ”puks ma öökisin ja surkisin seal sitases vees selle harjaga.. Ma ĂŒtlen, et Ă”udne. Antud hetkel ma kĂŒll naeran, kuid sel hommikul oleksin tahnud ma nutta.

Mul on tegelikult igasuguseid \”kogemusi\”, ma vist olen ainuke, kes julgeb rÀÀkida. Ma vĂ”in pea anda, et kĂ”ikidel on seal juhtunud midagi sellist, millest nad rÀÀkida ei taha😂

Mina olen mina. Naeran ja rÀÀgin. Sitanaljad tulevad ikka minu kÀest.

Ps! Mulle ikka meeldib mu töö. Tee, mis tahad. Mitte ĂŒkski rĂ”vedus seda ei muuda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. NÔutavad vÀljad on tÀhistatud *-ga