Hakka kasvõi ise uskuma..

Mul on juba tunne, et alateadlikult katsetan omi piire, sest mulle pole valmistanud raskusi 34 tunnised valved või see, et lähen ühest kohast teise. Varsti olen ma olnud kodunt eemal 44 tundi. Tundub palju? Väsitav? Tegelikult on jumala okei, seni kuni istuma ei jää.. 😂

Mul oleks nii palju kirjutada. Meil oli eelmisel nädal väga tihe kava ning jõudsime isegi Jõgeval ära käia. Koolieksursioonil. Bussiga sõita tunde… Ma ei tea, pole nii ammu seda teinud ja veel lastekarja ja mõne täiskasvanuga..sellist kombinatsiooni pole varem olnud.

Mulle väga meeldis suvine jõulumaa. Ma kirjutan üks päev lähemalt aga kui te Torma kanti satute, siis külastage kohe kindlasti Torma Puhkemaja ja Glämpingut. Ja kui lähete, tervitage minu poolt ja Päkapikku Enny(i) ?( ma loodan et see oli ta nimi). Igatahes viibides seal ja kuulda kõike seda, siis mingil hetkel avastasin end mõtlemast, et võib-olla oligi see päris võib-olla olen ma oma fantaasiamaailma unarusse jätnud.

Homme, õigemini juba täna olen ma kodune ja esmaspäeval lähen taas lastega Tartu, sest mul on jälle arstiaeg. Kella 13ks peame me juba tagasi olema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga