Kuulge, lähme tantsupeole

Ma ei teagi, mul oli eile kuidagi uhke tunne, sest meie pere pesamuna on ekstra tubli ning see oli tema ametlik esimene esinemine. Tegelikult kui ta kaks aastat tagasi laulutundides Võrus käis, siis läksime ka tema esimesele esinemisele kuid sellel korral ta esineda ei julgenud. Eks aastad mööduvad ja lapsed muutuvad julgemaks.. Nagu näha😂

Võtsin ta juba hommikul varakult linna kaasa ning linnast koju läksime alles kella kuue aeg õhtul. Seega, üksteist tundi. Käisime ka mitmes kaltsukas. Esimest korda valis ta barbidele ka Keni kõrvale ja kukkus neid kohe musitama. Nüüd ma ei teagi, mis sellest võib väljalugeda..

Ilm oli muutlik, kord oli palav, kord oli külm. Õnneks lastel olid seljas õiged riided ning suuremast vihmasajust pääsesime.

Ma olen tõesti tänulik kasvatajatele ja juhendajatele, et te kõik selle võimalikuks tegite💗

Ja kõik koolieelikud ja mittekoolieelikud.. Te olite nii ägedad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga