No jumal avita.

Kui ma kuskilt jälle kuulen, läbi teiste inimeste, kuidas mõned ikka ohivad ja ähivad nagu nad elaksid meie elu.

Ma üritan lahti mõtestada, kas see võib olla kadedus või miski muu aga mul on tunne, et panen postkasti peale varsti sildi: Ärge muretsege, ma arvan, et Betty on oma eluga väga rahul. Ja meie ka! Aitäh pideva kaasaelamise eest.

Ma tõesti arvan, et on inimesi kes lootsid, et me ei saa hakkama. Sorri kui teile loomad ei meeldi, siis see ei tähenda seda, et teistele ei peaks meeldima. Inimeste prioriteedid on erinevad. Ma lihtsalt pean teid kurvastama, sest me pole sekunditki kahetsenud, et meil on lehm. Nüüd on küll rohkem planeerimist ja logistilist poolt aga see kõik on seda väärt. Betty on minu jaoks imeline! Üleüldse, ta onkõige rahulikum lehm💜

Mulle on alati meeldinud see ütlus : Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi.

Minule pakub see lihtsalt nalja. Selle kohapealt on väga elav fantaasia.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga