Kiired ajad ja segased tunded

Kuigi mul on selle kuu graafik peaaegu et ideaalne, on ikka neid päevi kui olen omadega erroris. Selline tunne nagu kevad oleks käes. Vähemalt päeval, sest öösel külmetab ja ma ei teagi, millal me suverehvid alla julgeme panna. Millal te panete? Ootate seda aega või juba aegsasti varem, sest ei pruugi enam aega nii kiiresti saada? Ühesõnaga, mina ootan viimase minutini.

Tegelikult ma ei tahtnud sellest rääkida, vaid sellest, kuidas üks nimi võib inimesi eksitada. Vähemalt mind kui ma esimest korda sinna kohale jõudsin. Sest reaalset otsisin seda talu kohta, teate ju küll, selline armas väike taluke..või olin ihtsalt täitsa loll. Tegelikult on see reaalne vabrik, mitu erinevat hoonet, väljastpoolt aknad kinni löödud, sees on neil seal 3-4 korrust üksteise peal..talu my ass!

Ma räägin sellest \”talust\” kust me neid kanu käisime ostmas. Tunnistan, ma käin seal vähemalt 2 korda aastas, sest hetkel müüakse seal 10 kuud minevaid kanu 2 euro eest. Nagu õige eestlane, siis vaadatakse ikka sealt kus on odav. Minu meelest on üldse noorkanade hinnad utoopilised, kes tahab 8 eurot, kes 15 või koguni 25 eurot. Ma alatihti mõtlen, et huvitav, kes need lollid on, kes ostavad selliste summade eest.

Olen kursis ka sellega, et need kanad mida me ostsime..tegemist on puurikanadega. Mulle tundub, et need kanad pole kordagi päevavalgust näinud, nad on mitmekesi puuris, neil on meeletult suured küüned, sest nad arvatavasti pole kordagi maa peal kõndinud. Ja iga jumala kord kui neid müügipäevi tehakse, on olemas kindel kellaaeg ning iga jumala korral on seal kanalas pime. Kõigi eelduste kohaselt on tehtud neile kaks ööpäeva, et munevus oleks võimalikult suur. See on isiklikult minu arvamus, sellepärast ma seda \”talu\” nime ka ei nimeta. Mingi seletus peab seal olema.

Kuidagi nii kahju on, sest inimesed väga ei süvene. Ostavad mune sealt, kust saab odavamalt, tarbitakse eelkõige poe mune, sest inimesed on hinnasuhtes tundlikud. Aga eks me teeme kõik ise omad valikud, ent mõeldes nende puurikanade peale, siis jumal avita, see on hullus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga