Välkmõtted lõunapausilt

Ma tõesti vabandan, et ma pole siia jõudnud. Ilmselt see jääbki nii, pean prioriteedid paika saama ja tuleb teha tulevikus valikuid, kuhu rohkem ja kuhu vähem aega panustada. Kuna ma oma blogija elatist ei teeni, siis ma väga ei põe sellepärast. Mulle jääb lihtsalt tunne, et minule 24 tunnist ei piisa.

Blogi pole tegelikult ära unustatud, kuid ma tõesti ei leia väga sellist aega, et maha istuda ja kirjutada. Praegugi kirjutan kiiresti lõunapausil. Arvuti taha ma ammugi ei jõua. Mitte kuidagi.

Eluke on päris kiire, märtsikuu on täis sünnipäevi..eile tähistasime August Villemi sünnipäeva. Pidasime nagu alati, värskes õhus. Ma tõesti ütlen kõikidele osalejatele suur aitäh, kes vähegi oskas leida selle aja. Aitäh!💙

Ja et oleks rohkem tegevust, muidu on väike kartus, et ei oska vaba ajaga midagi peale võtta, otsustasime võtta lehma.

Minu mõte on ikkagi see, et kõik läheb aina kallimaks, siis on hea kui on endalt midagi võtta. Ja piimast saab teha palju asju!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga