Tunneta oma keha

Kui ma eile instagrammis storyt tegin, ei uskunud ma, millise tagasiside ma sellega saan. See on uskumatu, umbes pooled mu jälgijaskonnast/sõbrannad kasutavad seda ja nad ütlevad justkui ühest suust, et see anum on imeline ning ühtlasi ka maailma mugavaim. Nii äge, et need naised on nii  eneseteadlikud, keskkonnateadlikud,  loodussõbralikud või nad lihtsalt on kõike seda ning nad eelistavad mugavust, mida see anum pakkuma peaks. Igatahes tundub see olevat parem variant kui avalikus vetsus hügieenisidemega krõbistada. Minul valmistab see veidi kohmetust ja ebamugavust. Kuigi see on igati loomulik, sest naise kehad ju nii töötavadki.

Võtsin julguse kokku ja tellisin ära menstruaalanuma, intiimpesugeeli ka niisked salvrätid, millega seda anumat puhastada.

Ma olen enda arvates suhteliselt avatud meelega, ent on asju, mida ka mina pelgan. Ma arvan, mida initiimsemaks läheb, seda arglikumaks muutun. Ma võin rääkida seltskonnast vabalt seksi- ja muudel teemadel, mis teisi punastama paneb ja seda häbi tundmata aga samas, ma nii naljalt sõbrannadega sauna ei lähe, või ma pole kunagi koos kellegiga vetsus käinud, noh sellised asjad, millega mul mingisugune blokk ette tuleb. Või see on lihtsalt minu isiklik ruum.

Seoses selle anumaga on mul ka mingisugused hirmud või…lähen lihtsalt pabinasse. Selle panek pidi olema lihtsam kui selle  kätte saamine. Teate, mida ma kõige rohkem pelgan? Ma kardan, et käsitlen seda valesti ning kõik kohad on lõpuks verd täis. Kõik muu tundub okei olevat. Välja arvatud ka see, et ma panen võõrkeha endale sisse. Siiralt loodan, et see ei tekita ebamugavustunnet ning ka minagi hakkan seda jumaldama.

Korduvkasutatavad hügieensidmed sain samuti kätte, ehk siis oleks mul nö topelt kaitse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga