Tahaks nüüd vabandada..

Esiteks selle eest, et ma pole siia jõudnud 12 päeva. Minu enda jaoks tundus see kuidagi palju lühem aeg, lihtsalt nii palju on teha kohu aeg ning  mulle tundub, et see aeg libiseb lihtsalt käest.

Teiseks…sattusin ühe hea sõbra postituse peale, ta rääkis seal vabandanisest. Jällegi, mulle tundub, et me ei tee seda piisavalt. Või me lihtsalt ei julge, võib-olla leidub ka selliseid inimesi, kes iial ei mõtle selle peale, et neil polegi kogu aeg õigus või et ka nemad eksivad..

See aasta on tekitanud minus nii palju erinevaid emotsioone, leidub nii nutmist kui naerupahvakaid. Ma ei ole ideaalne inimene, ma olen teinud oma elus mitmeid halbu valikuid, võtnud inimesi enesestmõistetavalt, läinud inimestega tülli ning avaldanud oma arvamust seal kus seda poleks tohtinud teha..või lihtsalt sõnastanud kuidagi väga halvasti. Olen lõpetanud ja alustanud sõprussuhteid. Ma tahan rohkem hakata vabandama, sest kui me seda ei tee, jääb see kuskile kuklasse..tuleb tunnistada oma eksimusi. Ma tahan rohkem vabandada selle eest kui ma kellelegi halvasti ütlen. Kas põhjusega või põhjusteta, ent tundub et vabandamine lahendab igasuguse keerulise olukorra. Või kui saaks ni, et ei tekikski selliseid momente kus ei peagu vabandama. See oleks rohkem kui super.

Minu järgmise aasta eesmärk on olla parem inimene. Ma tahan olla parem sõber ja ma tahan olla parem ema, ühtlasi tahan pühenduda kõigele ilusale, olla veel rohkem looduslähedasem ning ma tahan tunda väikestest asjadest rõõmu. Mõnel hetkel olen selle asja ära unustanud. Ma tahaks olla nagu laps, kelle silmad säravad ning kes oskavad näha inimestes head ning tunda rõõmu väikestest asjadest.

Ühtlasi tahan vabandada kõikide eest, kellele ma olen kas halvasti õelnud, valesti käitunud või lihtsalt olnud JOBU. Ma tean, ma oskan seda kohati väga hästi. Mul on tunne, et pean jätma kogu halva sellesse aastasse, selleks et võta uus aasta vastu uue ja parema inimesena! Jättes kõik murepilved maha. Neid muresid on olnud see aasta hulga kõvasti kui eelmistel aastatel ning lõpuks võiks hakata ka tunneli lõpust valgust nägema..

Olge te hoitud, armastagem ja hooligem järgmisel aastal topelt!

Sellised mõtted siis täna!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga