Natukene oma uuest väljakutsest!

Te võite kolm korda arvata, mis see olla võiks. Kas saada veel ökomaks? Kõndida igapäevaselt 5 kilomeetrit? Olla parem lapsevanem? Olla rohkem telefonivaba? Võtta ometigi kaalust alla? Olla organiseeritum.

Tegelikult on need kõik väga head pakkumised,

aga minu esimene väljakutse on: saada kaalust alla.

  • Kõikide nende aastate jooksul, mil ma olen olnud oma kaaluga pahuksis, olen proovinuid mitmeid toitumisi, ent mingi aja pärast löön jällegi käega. Kui võtta esimese lapsega juurde 45 kilogrammi, siis see niisama naljalt minu küljelt maha ei jookse. Ma olen proovinud. kahe lapsega polnudki see nii suur probleem, sel ajal tegin ma juba erinevaid toitumisi. Minu kaheks lemmikuks oli LCHF toitumine ja Erik Orgu toitumismenüü aga kahe sellega olid ka agad. LCHF toimis päris hästi, kaal langes ja toidumenüüd oldi kõige tähtsamad, või, vahukoor, kookosrasv, peekon, munad ja liha ning selle juurde kõiksuguseid toorsalatid. Kõik nisutooted olid välistatud, k.a ka magus. Ma oleksin seda edasi teinud aga kuna mul oli üks rinnalaps, kes elaski mu rindade küljes, siis magusaisu oli nii meeletu, see pani mind murduma. Kõige hullem oli ka see, kui korraks libastud, alustad sa täiesti nullis. Ma mitu korda alustasin nullist. Sellega kaasnesid ka 3-5 päeval ka meeletud peavalud. Täpselt sellised, mida isegi vihavaenlasele ei sooviks.
  •  Erik Orgu kava oli ka super! muidugi super inimesele, kellel on aega teha neid toite ja seda kava järgida! Mina selleks endiselt ei saa, kuigi selle konkreetse kavaga võtsin ma lühikese aja jooksul 10 kilo alla.

 

Nüüd alustasin ma uuesti. Täitsa algusest ja võtsin ette oma parima sõbra kava, millega ta kaotas meeletult, eks ta tahtejõud ja meeletu motivatsioon viis ta sihini. See, mida ta saavutas on lihtsalt imetlusväärne ja ka ühtlasi kadedust tekitav. Pean tarbima päevas 2000 kalorit, 500 hommikul, 1000 päeval ja õhtul 500. Minu jaoks on kõige raskem ikkagi see hommikune söömine ning soovituslik on süüa tunni aja möödudes ärkamisest. Ma olen seda paar korda üritanud, aga ajasin suhteliselt kiiresti oma keha stressi ning kaal aina tõusis.

Muidugi ka vee joomine! See on palju raskem kui te arvate. Olen soetanud Värska vett blokkide viisi sest tundub, et see on ainuke vesi, mis mul külmana natukenegi alla läheb. Kui keegi ometigi suudaks panna mind vett jooma, ilma et peaksin ennast sundima.

\"\"

 

Täna on mul teine päev, esimene päev möödus kiirelt ja peale kuute ma enam ei söönud. Vahepealade asemel on mul omad kohvipausid aga täna olen ma kodus ning mul on maru raske külmkapi ust mitte avada ja sealt paar ampsu võtta. Egas lapsedki seda kergemaks ei tee, sest arvatavasti teavad kõik lapsevanemad seda, et kui vaja, pead sa laste toidust võtma seda ja toda ning lõpuks sööd kõik perad ära, mis lastest alles jääb!

Hommikul valasin ma Hermiinekesele natukene rohkem krõbunaid kui ta oleks soovinud, nõudis minult et ma natukene pealt ära sööksin, pidin keelduma. Hea pakkumine, aga sellised pisikesed hetked ongi need, millega ma võin libastuda.

Soovige palun mulle jõudu, sest mul on seda väga vaja!

 

Ahjaa, hiljuti tundsin hetkeks huvi mingi korallivee kohta. Üks tuttav saatis mulle aina infot, ent siis hakaksin ma mõtlesin, et kui tõesti oleks olemas mingid imejoogid, siis ju poleks maailmas ülekaalulisi inimesi? Ühesõnaga, ma ei tellinud seda!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga