Teen natukene tasuta reklaami oma lemmik e-teenusele!

Enne kui ma kolme lapsega hambaarsti juurde põrutan, mõtlesin, et kiidan veel seda e-selveri teenust, kui imeline see minu jaoks ikka on!

Ma ei väsi korrutamast, et olen sellest ajast seda teenust kasutanud kui see välja tuli, sest minu esimene tellimus oli 19.04, uudis tuli välja vist 17 või 18 kui ma nüüd õigesti mäletan.

\"\"

Ma olen küll olen käinud ka tavalises poes, sest vahel juhtub sedapsi, et paljud asjad ikka veel ununevad või olen teinud valearvestust. Nüüd ma küll olen üritanud tavalisi poode vältida ja käia seal ainult siis, kui tõesti vaja! Näiteks Herta Hermiinega, sest ta on ainuke laps, kes praktiliselt kogu aeg minu kaasas sõidab või minu küljes ripub.

Nagu näha, olen tellinud e-selverist 20 korda. Kui nüüd mõelda, siis seda on ikka kuidagi veel vähe. Kuid kõikidel nendel kordadel, olen ma olnud täiega rahul, sest selline teenuse kiirus on lausa imetabane. Ma mõtlen just seda, kui tellin samal hommikul ja toidukraam jõuab enne mind koju. Kui ma alguses kuulsin ikka seda, et \”oi kui kallis see selver on\” ja et \” sa käid nagunii palju linnas, miks sa ise poodi ei lähe\”, siis nüüd vaatan ma sellest täiesti mööda. Miks ma ise poodi ei lähe kui linnas käin? Tahate ausat vastust? Ma tahan säästa, aega, sest kui see elutempo on nii kiire, siis iga sekund loeb ja ma pole nõus enam poes järjekordades ootama pool tundi või isegi natukene vähem. Kuna ma olen see inimene, kes väga kuupäevi ka väga ei jälgi ega vaja asjade katsumist, siis mulle tundub, et see teenus on just mulle mõelud!

Selver saadab vahepeal kingitusi ka! Eelmisel korral saime väikese kohvitassi.

\"\"

 

See taas on täpselt minu suurus, sest mul on rumal komme( vähemalt kodus) jäta põhjad alles, võinoh ma ei jõua ära juua või on tulnud vahele sada teist tegevust ja kohvi on lõpuks külmaks läinud ning ma väga külma kohvi ei armasta. Seega, see tass on täpselt õige suurus!

Kuna see pragune aeg on nii nagu on, et igale poole saab ainult maskiga või tõenditega, siis see on minu jaoks kõige OKEIM lahendus. Ma küll pole maskivastane aga seda igal ajal kanda, on muutumas natukene ebameeldivamaks. see vist on kõige neutraalsem sõna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga