Minu lemmikud ökoasjad💚

Ühel pĂ€eval avanes mul vĂ”imalus minna pildistama ja haarasin kaasa oma igapĂ€evased asjad, mida me reaalselt ka kasutame.

Tegelikult tuli metsas meelde, et oleks vÔinud vÔtta selle ja selle ja veel hoopis selle ka kaasa haarata. Mulle tundub, et meil nii palju seda looduslikku kraami, et enam ei oskagi kohe eristada vÔi hoopis midagi vÀga vÀlja tuua.

Ja tÀnu sellele pulbrit, hakkasin ma sidrunheina lÔhna tÀielikult jumaldama

Selle toote kohta olin ma natukene skeptiline. Minu suurim kartus oli see, et kas see reaalselt ka toimib. Kusjuures, vÀga hÀsti toimib. Ja mis veel kÔige parem- kui see otsa saab, siis selle nö kesta vÔib pliidi alla ka visata. Ideaalne!

Meie peres on hambapasta minevik! Mina armusin suht kiiresti sellesse tootesse ja ka lapsed said koge esimesel korral hakkama.

Vahariie on eriti lahe asi ja see on nii Àge, et sinna saab peaaaegu kÔike sisse mÀssida ja tooraine ei lÀhe kÀest Àra. Töötab paremini kui see kile.

Tehke vÔi tina aga need pesulÔksud on ka maru nunnud.

Eile kĂ€isin kiiresti veel Humanast lĂ€bi ja leidsin endale paar hilpu. Ma tean nii paljusid, kes kurdavad alatihti, et nemad ei leia midagi. Mina vaidlen sellele vastu, selleks on vaja kĂ€ia avatud silmadega. Minu nö poes kĂ€igud ongi sellised kiired, ma lappan kiiresti stanged lĂ€bi, teen veel ĂŒhe tiiru ka silmadega ĂŒle, et jĂ€rsku mul jĂ€i midagi mĂ€rkamata. Üks viga mida ma iga jumala kord teen on see, et ma ei proovi riideid. Vahel ma hindan end vĂ€iksemaks ja vahel palju suuremaks. Aga pole hullu, need riided leiavad tee uuskasutuskeskusesse!

Esimest korda eile ajas mind see kaltsuka \”lĂ”hn/pesupulber iiveldama. Nii hull oli. Ja kui ma poodi satun ja juhuslikult möödun ma pesupulbri/ pesuvahendite riiulist, hakkab kogu see vĂ€rk mulle nii vastu. Selline tunne nagu nina kaotaks iga kord oma sĂŒĂŒtuse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. NÔutavad vÀljad on tÀhistatud *-ga