No tsau

Üks öö jooksis WordPress kokku koos teiste lehtedega, tänu sellele kadus ka mu üks postitus ning mõtlesin, et ei hakka seda ka ümber jutustama. Kes jõudis lugeda, see jõudis, kes mitte- siis tuleb järgmine kord kiiremini lugeda. Ainuke koht, mis seda postitust reedab, on Facebooki link, mis enam ei tööta.

Nii kiire tempo on peal ja üleüldse jõuab see kooliaasta nii järsult kätte. Uskumatu, meie kaks last alustavad see aasta kooliteed. Koos!

Sain kätte ka uue telefoni, sellega oli ka selline asi, kus ma pidin mõtlema, kas tõesti ainult minuga juhtuvad sellised asjad? Või äkki kuskil on veel keegi.. kaitsekile/klaasi lõhkusin ma esimeste minutitega ära🤪

Veini me küll ei joonud, vaid rüüoasime morssi nendest ägedatest klassidest.

Lihtsalt selline tunne, et kõike on kuidagi liiga palju.

Tihti rändavad mõtted ka Luna peale, pisarad tulevad silmadesse ja südamel on valus.🤍

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga