Kuutõbine

Mulle tundub, et ma jõuangi blogi kirjutada vaid sõiduajal. Mitte, et ma roolis kirjutaksin, vaid istun kõrvalistuja koha peal. See on ongi selline n-ö \”minu vaba moment\”.

Tegelikult tahtsingi rääkida teile autoga sõitmisest. Eile kui täiskuu valgel sõitsin, avastasin end mõtlemast, et kui mõnus on sõita õhtusel ajal. Muidugi olen ma hakanud metsloomi kartma, sest auto on siiani mõlkis ja ebaterve, aga kogu see \”Vibe\” on lihtsalt nii mõnus. Ühtlasi meeldib mulle sõita koos päikesetõusu või loojanguga.

Kuna Augustikuu õhtud on niivõrd tähe- ja täiskuu rohked, siis seda rohkem nauditavam see sõit on. Panin peale ka Lana Del Ray plaadi ja keerasin muusika kordades valjemaks kui tavaliselt. Nii mõnus sõit oli, kuigi mul oli pikk päev ning õhtuks olin juba sossu omadega.

Uskumatu, suvi on ju kohe läbi! Kuhu see aeg küll kadunud on?!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga