Ma lihtsalt pean kiitma..

Sellest tuleb küll lühike postitus ja ma olen varasemalt ka sellest rääkinud, aga ma ei suuda ära imestada kui tore võib olla üks teenus!

Ma räägin teile Ait24st, mis tegeleb siis söötade ja muude põllumajandusloomade vitamiinidega n-ö vahendamisega. Ma hakkasin tellima sealt märtsi kuust( enne seda oli Scandagra usku) ning ma pole senimaani saanud kogeda mingit negatiivset tooni, ei tellimuse esitamises kui ka telefonitsi suhtlemises. Kõik on lihtsalt kuidagi nii positiivne.

Ning mis on veel parem, nad kirjutavad sulle ning annavad teada, et x päeval tulevad nad ka siia Võrumaale, kui peaks juhuslikult soovi olema. Ma ei võta seda üldse peale surumisena, sest mul on hullult hea meel, et nad oma kliente meeles peavad. Minu meelest on kõige parem ikka see, et üle nelja koti tellides- toovad nad sulle tasuta koju kätte. Või panevad nad täpselt sinna kohta, mis on eelnevatel kordadel kokkulepitud.

\"\"

Mina olen täielik ait24 fänn number üks. Ma tõesti soovitan seda kõikidele neile, kellel on kodus mingisugused loomad. Olgu tegemist kanade,broilerite, vuttidega, sigadega või veistega. Kõik saavad söönuks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga