Pesu pesemine- täitsa öko! ✅

Kuidagi nii kiire on olnud: kaitsesin ära oma äriplaani, pidasin ära oma sünnipäeva ja olen jõudnud isegi paar korda metsa. Sinna see aeg ongi ära läinud.

\"\"

Mul on ammu olnud mure selle \”õige\” pesupulbri leidmisega. Olen soetanud igasuguseid öko asju, kuid ma pole ikkagi väga rahule jäänud kuni leidsin zerowastest @biovegan family pesupulbri. Mul on alati sidrunhein meeldinud..

Seega, otsustasin tellimuse sisse anda aga kuidagi moodi lõpetasin ma kogemata tellimuse liiga varakult  ära ja jäin ootama, teadmata, et tellimus ei läinudki läbi.

Kuna ma olen väga kärsitu inimhing, kirjutasin ma suht varakult, et uurida, mis päeval võiks need tulla. Selgus, et tellimus on ära tühistatud. Egas midagi, vaatasin veel ringi ja poetasin veel mõned asjad ostukorvi

Soetasin veel metallist pesulõksud, hambaniidi ja nõudepesuvahendi ja muidugi 4 kilo sidrunheina pesupulbrit.

\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

Mulle hullult meeldib ikkagi zerowaste.ee leht, sest sealt leiab tõsiselt head kraami ning sinna on koondatud kõik Eesti öko tootjate toote valikud

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga