No tere ettevõtlus!

Mul on suur rõõm teile teatada, et mul oli täna esimene koolitusepäev, homme sõidan Tartusse tagasi ja nii see mu eluke väljanägema hakkab, vähemalt minu sünnipäevani. Siis on äriplaani kaitsmine, no mida muud sünnipäevalt tahta?

Grupp on meil väga väike, kokku tuli ainult kolm inimest. Mina ei kurda, sest sellest koolitus saab olema väga personaalne ja intiimne. Kui aus olla, olin ma natukene hirmul, sest tegelikult nii raske kui seda uskuda on, siis  ma pole eriline esineja, vähemalt suure rahva ees. Tänelepanu keskpunktis ka olla ei soovi.  Tundubki just minule mõeldud koolitusena. Ja isegi kohvi pakutakse. Kohvipiima arvutamisega pandi küll natukene mööda ja ma juba hirmuga mõtlesin, et ma pean elus kolmandat korda musta kohvi jooma. Lõunapausi tegime ka kõik koos, see teeb selle veel eriti armsaks.

Jällekuulmiseni, jumal teab, millal ma jälle jõuan kirjutada. Nagu räägitakse siis töötudel pole vaba aega, tundub, et sellel on mingi tööpõhi ka all. Ja lastel on tekkinud nö uued mängusõbrad, kes lähevad küll kahjuks varsti ära aga tundub, et isegi olenemata keelebarjäärist saavad nad kenasti hakkama.:)

\"\"

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga