Minu \”error\” päevad

Viimasel ajal olen ma rivist väljas olnud. Mitte nagu otseselt, aga mul on tulnud nii palju error päevi ette, mida pole varasemalt juhtunud. Okei, rasedustega läksin ma küll kümme korda hajameelsemaks, ent ma pole rase ning see ei saa põhjus olla.

Kuna viimasel aja on olnud nii palju toimetamist ja mitmete erinevate arstide vahet jooksmist, siis võib juhtuda näiteks selline asi..

Nagu näiteks viimane kord kui pidime kahe lapsega arsti juurde minema ja panime ekstra järjestikused ajad. Juhtus aga see, et automaatselt läheb mul juba logopeedi aegadega kõik sassi ja ma täie tõsidusega arvasin, et selle aja saime ka kell 13.00. Läksimegi ilusti kohale, 15 minutit varem nagu seal paberi peal kirjas oli ning kui olin paberid ja dokumendid registratuuri ulatanud, küsiti et kas ma ka tean, mis kell on? Rahumeeli vastasin ma et kell üks päeval. Tegelikult oli meil ajad 10.00 ja 10.30, see oli juba selline next level. Õnneks oli arst majas ja sai lapsed üle vaadatud. Need paberid olid umbes nädal aega külmkapi küljes olnud koos kellaaegadega.

Logopeediga oli sama asi. Kui iga nädal on olnud kell 11 aeg ja järsku muudeti see kella 13ne peale, siis otseloomulikult me läksime kella 11ks

\"\"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga