E-selverist ja järgmise nädala toidumenüüst.

Ma olen endiselt e-selverist täiesti vaimustuses. Kuigi ma pole eriline mugavuste armastaja aga tundub, et e-selverist tellimine on hetke seisuga minu see tipp! Minust on saamas nende püsiklient.

Täna võtsin end kokku ja otsustasin koostada ka nädalamenüü. Eesmärgiks on hakata tellima üks kord nädalas ning iga reede annan ma sisse uue tellimuse! Toit saabub kenasti laupäevasel päeval.

Tavapoodi olen sattunud väga vähe. Üks kord oli vaja kassipoegadele toitu ning täna tekkis vajadus saia ja leiva järele. Sellepärast ma vist kasutangi e-poodi, et mul ei tekiks mitte mingisugust kiusatust osta mõtetut kraami, mis oleks täiesti ebavajalik ning ostetud emotsiooni pealt.

Menüü on nagu mingi koolisöökla või lasteaia moodi, ent tegemist on lihtsade toitudega. Meil õnneks on kodus ka päris palju tooraineid, mida saan tulevasel nädalal ära kasutada. Ma olen hakanud ka mõndasi asju hulgi ostma, sest ülejäänud, mida ma ei vaja, saan panna sügavkülma!

Kui teil on menüü soovitusi, siis võite mulle kirjutada. Sest on päevi, kui ei oskagi nagu süüa teha ja kiilubki kinni.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga