Olen taas täiskarsklane.

Uuh,tegelikult tahtsin ma ammu sellest kirjutada,et olen otsustanud olla taas täiskarsklane.See otsus oli mu elus üks lihtsamaid.See väib küll natukene imelik tunduda,aga ma ei vaja alkoholi,et end lõdvaks lasta,või et oleksin kordades lõbusam?Oh ei,mul on alati lõbus.

Kui välja jätta ühe lonksu degusteerimine,siis võin käsi südamel õelda,et viimane kord,kui alkoholiga kokku puutusin,oli eelmisel aastal,pulmade ajal.Siis olin ma piisavalt vindine.Mulle lihtsalt ei ole alkohol kunagi nö pinget pakkunud.

Ma olen alkoholivaba ainult enda pärast.Mitte sellepärast,et mul on kaks imearmsat last,vaid puhtalt enda pärast.Muidugi on väga lahe,kui vanemad ei jooks,või kui joovad,siis nii,et lapsed ei näeks.Aga vabaks võivad end kõik lasta,ent iga iga nädalavahetus tinutada,no ei!Nagu kombeks mul õelda,pole minu tass teed,nii lihtsalt ongi.

Siinkohal mäletan,kui ma soomes greenhouses töötasin ja üritasin suitsetama hakata.Vaim oli valmis,ostsin kõik vajalikud materjalid,ehk tegin jointi.Paar mahvi tõmbasin ja mulle aitas.Sain kohe aru,et see ei viis kuhugile välja.Eks ma neid mahve nooruseas olen ikka tõmmanud,aga see ongi piirdunud ainult paari mahviga.

Tuleb tõdeda ka seda,et olen kangeimaid asju proovinud,kui kanep ja alkohol,aga selle jätan oma teada.Mitte ükski asi pole mulle nö meeldima hakanud ja jumal tänatud!

Samas,mul pole absoluutselt midagi selle vastu,kui teised joovad.Nende elu ja nende oma otsus!Mina olen oma otsuse langetanud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga