Natukene ka minu praegusest LCHF(sellest,kuidas olen patustanud)

Üldiselt olen püüdnud seda järgida,kuid viimasel ajal olen ma korduvalt ja korduvalt libastanud.Lausa meelega libastanud.Näiteks ma ei suutnud leivast loobuda.Mitte,et ma oleksin varem igapäevaselt leiba näost sisse ajanud.Sõin vahelduva eduga,kord tahtsin,kord ei tahtnud nädalaid.Ja nii see käiski.

Nüüdseks,kui olen proovinud igasuguseid LCHF leiba,saialaadseid asju(nimeta ainult)-olen ma veendunud,et leiba ei asenda mitte miski.Sest kõik need leivalaadsed asjad on nii MUNASED Ma lihtsalt ei suuda neid süüa-tee,mis tahad!Viimase röstsaia viskasin ma sigadele.

Paul Herberti kõrvalt olen söönud ka natukene mannaputru ja jogurtikreeme.Teadlikult.Ja eile ostsin ma endale kismeti.Patustan ka natukene suhkruga.Hetkel see mind ei heiduta,sest kaal ei ole oluliselt tõusnud ning peale keisrit võtan ma selle asja uuesti kätte.Põhitoiduks on jäänud endiselt rasvakohvi,peekoniribad ja muna,õhtul liha ja salat,või kana ja siis salat.Riisist,makaronidest,kartulitest-ei tunne ma põrmugi puudust.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga