Kui laps hakkas järsku magama

Teate,kui jätta Paul Herbert enda voodisse,siis võib see mees magada poole üheksani hommikul.Ma harjumusest olin täna enne seitset üleval,pidin pea kaks tundi ootama,millal poisike üles ärkab.
Õhtul kell 23e ajal ta ärkas üles ja nuttis.Võtsin ta korraks meie voodisse,et ta uuesti magama jääks.Umbes kümne minuti pärast,otsustasin ma ta tagasi transportida.Muidugi ta ärkas uuesti üles ning pidin palli peal teda kiigutama.Lõpuks jäi ta magama ja magas hommikuni.Me küll arvasime,et ärkab peagi üles.
Ja nii juba teist päeva.Kui saaks ainult selle õhtusest ärkamisest lahti(mis on ajavahemikus 22.00-23-30),siis oleks ta ideaalne laps.Muutsin ta rutiini vaid nii palju,et paneme ta 20.30 asemel magama 21.00 ja päeval 11.30 asemel kell 12.00.Kuigi täna magas ta kõigest kaks tundi(vähemalt jõudsin selle aja sees jalutamas käia).
Kusjuures,üks esimesi hommikuid,mil ma ei tunne väsimust.

Ahjaa,Nöpsu sulle,keda saab üliharva kätte.Tegin ka teise blogi.http://minulchfelustiil.blogspot.com/

1 thoughts on “Kui laps hakkas järsku magama”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga