minu uue aasta esimesed tunnid

Ma nii tahaks õelda,et minu uus aasta algas naerusuiselt.Minu uue aasta esimesed tunnid olid pigem nuturohked.
Kõik algas ideaalselt.Herbert jäi kenasti magama,magas umbes 3 tundi,siis ärkas üles,võtsin kaissu,jäi uuesti magama.Peale südaööd otsustasin ma ta enda voodisse viia.Ärkas üles ja magama jäi alles pool viis hommikul.Ma olen tegelikult praegugi mega väsinud,aga magama ei saa jääda.Hendrik vajus kahe aeg öösel ära,niisiis olin sunnitud üksinda Pauliga mässama.Ta oli isgei nõus pimedas toas üksi kondama,sel hetkeni kui ta jorisema hakkas.Ma tegin vist kõike-ma kussutasin,vaatasime telefonist pingu multikat,viisin ta oma tuppa,panin raadio mängima.Mingi hetk oli isegi lootust,et ehk vajub ära-Aga siis hakkas pihta suuremat sorti kisa.Ma päris kõike ei tahtnud üles äratada,võtsin ta uuesti sülle,tegin mett piimaga,kussutasin..Nimeta ainult.Poole nelja aegg hakkasin ma väsimusest lausa nutma,sest mul ei olnud just kõige parem.Tagatipuks valutas veel kõht ka.Poole viie aeg andis poiss alles alla.
Ma ise lootsin,et ehk ta magab kella kümneni,aga ta magas ainult kella kaheksani hommikul,mis tähendas seda,et pidin kargud alla ajama.Jumala eest,miks see poiss endiselt magada ei oska?Ma saan aru,et hetkel on tal igmed nii paistes(kohati ka lillad),aga ikkagi-ma ei saa aru.
Nüüd kardan ma õudusega,mis saab siis,kui teine laps ka magada ei oska.Peaksin vist kohe hullumajja aja kinni panema
MIKSMIKSMIKSMIKS?!!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga