Minu esimesed katsetused

Täna oli siis see päev,kus ma sain kätte oma kauaoodatud pakikesed.Esimene pakk oli LCHF poest ja teine mothercareist.
Oh,ma olen nii põnevil.Kuigi pidin alates homsest tegema LCHF südame asja, olen ma juba paar päeva tasapisi end kätte võtnud.Uskumatu,aga tõsi-ma olen üle nädala joonud ilma suhkruta kohvi.Tegelikult on plaan, suhkrust täiesti eemaluda,rääkimata krõpsudest ja kommidest ning teistest headest asjadest.

Täna valmistasin ma lihapalle ja kapsasalatit.Õhtuks tegin lõhefileega täidetud suvikõrvitsaid.Pean nentima,need maitsesid JUMALIKULT!
Peale kuute ma enam ei söö.Võtsin plaani.Pilte ma igast oma söögikorrast tegema ei hakka, ehk muudan ka oma meelt,eit yea.Nädala menüü on paigas ning mul on päevas kolm toidukorda.Ja ei mingit näksimist.
Teine pakk tuli mul mothercaerist.Kui ma eelmise rasedusega ei pidanud vajalikuks tellida spetsiaalseid aluspükse ja retuuse, siis sellle rasedusega ei jäänud mul muud valikut.Igalt poolt pigistas.Võimatu oli elada.Nüüd on mul olemas ülimugavad retuusid,paar paari aluspükse.Kunagi otsustan ma tellida ka ilusa öösärgi.Lihtsalt sellleks,et ilus olla.Ma olen ammu tahtnud.Silmaklappe tahan ka.

a Rasvakohvist siis nii palju,et alguses oli ikka see mulle väga võõras.Mingi päev üritasin a valmistada munapiima,mis ei kukkunud mul sugugi hästi välja.Otsustasin loobuda.
Aga kookoserasva ja vahukoorega on see üpriski nauditav.Peaasi,et kohv rasvast üle ei uju.

Homme olen sunnitud terve päeva linnas veetma,mis tähendab,et pean kaasa pakkima tänased lihapallid ja kapsasalati.Igaks juhuks topin kotti ka avokaado.Et kiusatusi vältida.
Lõunal proovisin teha ka šokolaadi-brownie kooki,mis reaalselt koosnes sokolaadist,munast ja võist ning valmistamisaeg kõogest 6 minutit..Sõin kaks tükikest.Ma pole eales vist nii rammusat kokki saanud

Jällenägemiseni.

1 thoughts on “Minu esimesed katsetused”

  1. haha, kogu see rasvane toit, mis toidu pealt sa seda kaalu kavatsed alla võtta siis? 😀 St, millest sa nüüd loobud veel, peale suhkru? 😀 (ei,ma ei jõua lugeda seda LCHF lehekülge…)

    Ma juba viimased kolm kuud muidu rohkem lõhe ja puuviljade peal..ja vähem saiamateriali ning mulliga joogid ja alkohol ka läinud! 🙂 Rääkimata muust rämpsust. Tavalist tumedat shoksi võib aeg-ajalt ikka,see pidavat hea olema 😉

    Ma igatahes loodan,et see dieet sobib sulle. Minu arust on õigel ajal söömine ning õige suurusega portsjonite söömine hoopis tähtsam,kui et mida! 😮

    Tee aeg-ajalt ikka pilte, hea pärast vaadata ju. Instagram ongi selle jaoks ;D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga