LCHF poe esimene tellimus.

Kuna meil maal pole erilist kaubavalikut,siis otsustasin tellida mõned tooted LCHF e-poest.Mõnedest toodetest sai päris mitu.Rahast mul veel kahju ei hakanud,sest ma tõsimeeli tahan seda proovida.Tulevikus kui mõnda suuremasse linna asja, saan ka mõned tooted odavamalt ja pekas leiduma ka tavapoodides,kui läheb hästi.
E-poel on ainuke viga on see,et seal puudub kulleri tellimise võimalust.Ma ütlen ausalt,mulle pakiautomaadid eriti ei meeldi ning ma meelsamini võtaksin kodus olles kauba vastu.Ja see on kordades mugavam.Pigem maksan paar eurot rohkem.Kirjutasin meilile ja uurisingi seda võimalust.Sain jaatava vastu ning saan ka edaspidi kulleri teenust kasutada,mille üle on mul tohtutlt hea meel.
Pakk peaks jõudma kas homme või ülehomme.Ma tahaks juba sellest pilti teha.
Täna alustasin vaikselt.Tegin munapiima,mida siis kohvi sisse valada.Ütleme nii,et tegu oli mu päris esimese rasvasekohviga aka rasvakohv. Sinna läks sulatatud või,üks muna,natukene kaneeli ja keevat vett.
Lisasin veel vahukoort.Sest muidu poleks ma suutnud seda kohvi juua.Suhkrut ma ei lisanud,mille üle on mul ainult hea meel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga