natukene ka sügavamat juttu.

Esiteks-Olen õnnelikult Rootsi jõudnud.Sõit oli pikk ja keeruline ning väga emotsionaalne.Ma olen arvatavasti lubanud tuhat korda endale,et mitte kunagi enam ei tule ma üksi reisile.Täna ma olen näiteks tahtnud paar korda nutta,sest Paul jorisieb nii meeletult palju(mitte õelda,et pea kogu aeg)

Raha ma praktiliselt kulutanud ei ole,sest mul ei olegi mida kulutada.Olen tulnud puhtalt oma õe armust ja tema külalislahkusest.Vot nii on lood!

Ja teiseks-Olen jõudnud juba paarile nö annetajatele kirjutada et ma annan neile raha tagasi,kui mu isakodu reaalselt müüki läheb.Kõigile proovin ma teisipäevaks kirjutada,siis saan võtta rahus välja oma konto väljavõtte ja neile igaühele eraldi kirjutada,sellest kui tänulik ma neile olen,ja kui olukord peaks kunagi muutuma,siis ma teavitan neid isiklikult.Ausalt,ma ilma asjata ei taha teie raha,kuid tol hetkel päästis mind iga annetatud euro.Hetkel on käima üürilepingu läbirääkimised.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga