valed valikud

Ma tükk aega mõtlesin,et kas sellest kirjutada või mitte,aga jõudsin järeldeusele,et pean selle endast välja saama.Kuigi see ei puuduta otseselt mind,aga on seotud mu ühe lähedasega.Ja see teema ajab mind nii närvi

Nimelt on tal kaks last ja omab peaaegu kodu koos oma mehega.Mees on endine vang ja suur viinanina.Teda on korduvalt väärkoheldud,teda alandatud, lubatud isegi tappa-aga lähedasel puudub selgroog.Seega,laseb ta kõike endaga teha.Arvatavasti on ta selle olukorraga leppinud,sest see on kestnud rohkem kui seitse pikka aastat.

Nüüd plaanid ta järjekordselt oma mehe juurest ära kolida.Ma ausalt ka ei tea,kui mitu korda ta seda juba teinud on ning miks ta kurat tagasi läheb.Ma saan iga korraga ta peale aina vihasemaks.

Aga ta ei kuula mind.Pole kunagi kuulanud.Kuigi olen korduvalt õelnud,et sellest mehest ei tule midagi head.Miks ma seda ütlen? Selle pärast,et see mees on tahtnud korduvalt mulle kallale tulla,sest ta ei talu,kui keegi julgeb talle vastu hakata.

Ma olen ainuke,kes ei usu,et see mees muutub kunagi.Kõik mu teised pereliikmed on andnud talle nö.uue võimaluse.Vahet pole,et ta on tahtnud isegi meie talu põlema panna.Ilmselt on mu ema ema Teresa.Sest ta usub,et igas inimeses leidub head.

Asjad on jõudnud nii kaugele,et õel on reaalne plaan tema juurest ära kolida.Mina olen endiselt veendunud,et ta tuleb peagi tagasi ja andestab oma mehele kõik need halvad asjad.Kuigi ta on iga kord väitnud,et ta ei lähe enam kunagi tagasi.Ma usun seda alles siis,kui ta tõesti suudab vastu pidada ning mitte kunagi enam tagasi minna.

Ühtlasi muudab see mind kurvaks.Me elame ju ainult ühe korra ning kas tõesti tahab keegi terve oma elu õnnetu olla?Või ollakse laste pärast koos? Minu meelest on see kõige hullem-kõikide elu on põrgu,ka.ka laste oma.

Kuna ta on korduvalt abist keeldunud,või julgeb koguni väita,et kõik on hästi ning ta mees armastab teda hullupööra,siis ma leian,et ta ei soovigi end aidata.

Me oleme ka korduvalt selle teema pärast tülitsenud.Ilmselt tülitseme ka veel.

Ma pidin talvel šoki saama,kui ma kuulsin,et ta ootab teist last.Miks?Miks?Miks?Miks?

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga