remondi lainel

Ma sain viivuks arvutisse,ma loodan,et Paul Herbert magab endiselt teleka toas ning saan kiiresti teha ühe sissekande.Tahtsin õelda,et ma olen sitaks väsinud aga lõpptulemuseni läheb veel ainult päevake aega.Eile värivisin ära pool lage,tegin ära ühe poole seina,täna toppisin ka teise seina ajalehtedest täis.Täna tullakse ja aidatakse meid elektrijuhtmetega,et saaksin terve lae ära värvida.Ma kujutan ette,et seal toas pole 20 aastat remonditud.Aga mina lähen järjest põnevile,Hendrik aga ei jõua ära oodata,millal see remont läbi saab. Esiteks on meie tuba nagu mingi pommivarjend.Mul on raskusi isegi sokkide leidmisega, rääkimata Pauli riietest.Ja me peame Pauli voodit iga päev tassima toast tuppa, päeval magab ta telekatoas ja öösel meie toas.Üle asjade on seda vel eriti raske teha.

\"015\"\"021\"

\"023\"

\"032\"\"024\"

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga