Hendriku ja Pauli ühised diilid

Ma veel ei ole aru saanud,millal nad teineteisega diili tegid,aga midagi on nad omavahel sõlminud.See oli juba siis,kui ma tööle läksin.Kui ma olin kodus,siis Paul ei maganud õieti hommikust undki,rääkimata päevasest unest,aga kui hendrik üksinda kodus oli-laps põõnas tunde!Keegi ei ole sellest veel sotti saanud.Ausalt õeldes,teeb see mind ka natukene kadedaks,sest miks ta minuga tunde ei maga.

Täpselt nagu eile,jätsin Pauli Hendrikuga koju,enne minekut panin Pauli magama ja ärkas natukene varem,kui me koju jõudsime.Ta reaalselt magas hommikust und kolm tundi.Heal juhul teeb ta hommikuti tunniseid uinakuid,kõige vähem on teinud 20 minutilisi uinakuid.

Tegelikult on Hendrikust saanud üleüldse üks suurepärasemaid isasi.Ma ei uskunud,et ta väikse lapsega nii hästi hakkama saab.Sest enne tööle minekut tegelesin põhimõtteliselt ainult mina Pauliga, aga siis hakkasid asjad muutuma.Eks ta siis oli natukene sund olukorras ka,sest tema oli ju kodune.Ta on õppinud tohutult palju, ta viitsib teda isegi potitada(kuigi mulle rääkis,et ei viitsi,aga kui ükskord ootamatult koju tulime,istus paul potil ja hendrik istus ta kõrval ja tegi talle nägusi) ning ta tahab ise temaga tegeleda.Mulle nii meeldib vaadata,kuidas nad koos mängivad.

Ma ise arvan,et alguses ta vist lihtsalt kartis,sest beebid on pisikesed. Ja Paul jorises või karjus päris mitu kuud.Eks see oli kõikidele üks kuradima väsitav periood.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga