Mis juhtus mu tervislike eluviisidega?

Esiteks ma võin enda üle väga uhke olla,sest ma suutsin ääretult kaua toituda natukene rohkem tervislikumalt.Ei saiale ja ei igasugustele maiustustele, isegi suhkrut üritasin kohvi sisse vähem panna. Ma sõin ka hullult palju rohelist manti,katsetasin erinevaid hõrgutisi.
Kõik oli tore, kuni teisipäevani. Läksime lätti ning ma ei olnud terve päev midagi söönud. Meeleheitest ehk siis mu kõht juba korises ostsin endale ühe šokolaadi ja joogiks ühe coca-cola. See oli õudus kuubis.Sellest veel ei piisanud,mu õde ulatas autos mulle ühe snikersi ning pistsin sellegi nahka. Ma tundsin päris suuri süümekaid, just sellepärast,et vedasin end alt. Õhtul tegin veel juustusaia.
Eks tuleb mul jälle otsast alustada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga