jaanuse saaga vol kaks

Ma ei suuda kirjeldada seda pettumust.Samal päeval kui ma ta viisakalt perse saatsin, tuli mulle üpriski pikk ja vabandava sisuga sõnum. Lubas võttas järgmine päev tööle kaasa ja siis üles laadida.Selleks ajaks olin juba natukene maharahunenud.Etteruttavalt võin õelda,et see oli asjata.
Klikksin juba hommikust saadik selle lehe peal-mida ei ilmunud,olid pildid. Ma olin juba vihast nutma puhkemas. Mulle ei mahtunud see pähe. Kuidas saab lubada,ise teades,et sa ei täida seda lubadust?
Isegi siis,kui ma oleksin leebunud ning andnud talle uue võimaluse, siis peale järjekordset tühja lubadust ma enam ei leebu.
Sellest on möödas juba kolm päeva.Kui ma elaksin pealinnas, läheksin ma talle lihtsalt kallale.
Rasedat naist ei tohi närvi ajada, tehke see endale selgeks!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga